Sang jula inn

Galleberg Sangkor fikk virkelig fram den gode julestemningen i Sande kirke søndag kveld.

Galleberg Sangkor fikk virkelig fram den gode julestemningen i Sande kirke søndag kveld.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Galleberg Sangkor fikk virkelig fram den gode julestemningen da de søndag kveld framførte en nydelig konsert, anført av sin eminente dirigent Leif Furfjord i Sande kirke.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det var 55. gang at koret sang julen inn med sine dyktige artister, hvor vi innledningsvis fikk høre “Joy to the world” med saksofonist Eli-Marie Davidsen, gitarist Trond Davidsen og på orgel Bjørn Luksengård - selvsagt sammen med Galleberg Sangkor.

Så fulgte kjente og kjære julemelodier på rekke og rad med “Et barn er født i Betlehem” og “Silent Night / Glade Jul”.

Alf Prøysen hører med
Og hva er vel julen uten Alf Prøysen?
Svein Edvardsen leste opp den morsomme fortellingen “Juleglans og innmatkake” av Alf Prøysen - og selvsagt var hans “musikalske halvdel”, Hans Ludvigsen også på plass med sitt trekkspill.

Eli-Marie, Trond og Bjørn framførte deretter instrumentalt “Adagio i B-dur” av Tomasso Albinoni. Rett og slett vakkert.

Allsang
Salen fikk så være med å synge “Mitt hjerte alltid vanker”, “Jeg er så glad hver julekveld” og “Deilig er jorden” som avslutning på konserten.

Før det fikk vi oppleve korets egen solist Ellen Stien Winnæss på nydelig vis sammen med koret framføre “Nordnorsk julesalme” av Trygve Hoff.

Galleberg Sangkor
har nok en gang samlet et stort publikum med sin julekonsert og på eminent vis satt folk i julestemning med sine vakre framførte julesanger.

Galleberg Sangkor, som ble stiftet 18. oktober 1932, beviste denne kvelden at de har en sentral plass i sang- og musikklivet i Sande.
 

Artikkeltags