Gleder seg til den 4. bryggefestivalen

80-tallet: Luxus Leverpostei er for mange synonymt med 80-tallet og vil trolig gi publikum en minnerik kveld. Pressefoto

80-tallet: Luxus Leverpostei er for mange synonymt med 80-tallet og vil trolig gi publikum en minnerik kveld. Pressefoto

Artikkelen er over 2 år gammel

3.–4. august braker det løs på NJB. Da kommer store band som Di Derre, Luxus Leverpostei, Stavangerkameratene og Loveshack.

DEL

– Vi gleder oss og tror at årets spilleliste vil falle i smak hos mange, sier en forventningsfull Kjetil Børdalen-Elstad. Han legger til at Det er spesielt to band de er spesielt glad for å ha booket.

Musikk hele tiden

Stavangerkameratene og Di Derre er band vi gleder oss til å få på scenen. Det blir som tidligere år, men nytt i år er at vi skal ha musikk hele tiden, begge kveldene. Når det er pause på hovedscenen vil vi ha musikk på lillescenen, forklarer Børdalen-Elstad. Han legger til at det også i år er 18-års grense på hovedområdet og at det vil være et avgrenset område med 20-års grense for dem som ønsker det.

– Vi er godt fornøyd med bandene som skal stå for underholdningen. Her blir det noe for alle aldersgrupper og musikken vil for mange bringe fram mange gode minner fra både 80- og 90- tallet, sier han og smiler. Da sikter han blant annet til Di Derre, Lovshack, Luxus leverpostei, Rotlaus ogStavangerkameratene er av nyere dato.

Rotlaus er et band som spiller fengende bygdetoner med norske tekster på dialekt.

Di Derre hadde sitt gjennombrudd på 90-tallet.

Di Derre er et norsk popband bestående av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen Jr. (bass) og Espen Stenhammer (trommer). Espen Stenhammer overtok som trommeslager etter Sverre Beyer (1958–2002), som døde av kreft. Knut Nesbø (1961–2013) spilte gitar i bandet.

Kjente band

Lystige sommertoner om hverdagslige ting som folk kjenner seg igjen i, er synonymt med Di Derre.

Stavangerkameratene er en norsk gruppe som oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM.

Gruppen uttalte til VG at: Vi gir blant annet blanke f*** i hva folk synes om våre versjoner av Miley Cyrus' «Wrecking Ball», Kents «Kärleken ventar», Bob Marleys «Could You Be Loved» og A-has «Hunting High And Low». Samt Aviciis «Wake Me Up», som har fått tittelen «Vekk meg opp» og er bandets første singelutgivelse.

I tillegg til de nevnte bandene kommer FEST og Badlands (som er tribute til Bruce Springsteen).

Børdalen -Elstad kan forsikre gjester fra Berger, Svelvik og Drammen om at de vil sette opp busser som foregående år.

– Ja, også i år vil det settes opp buss etter konsertene som går til Drammen og Svelvik. Vi håper at dette bidrar til at folk synes det blir enklere å komme på bryggefestivalen, avslutter han.

Artikkeltags