Kroktjern er månedens post i juni

MÅNEDENS POST: Orienteringsgruppa har sørget for en kort og barnevennlig tur til Kroktjern.

MÅNEDENS POST: Orienteringsgruppa har sørget for en kort og barnevennlig tur til Kroktjern. Foto:

Av

Juniposten er lagt til Kroktjern på Vestskogen.

DEL

InnsendtDette er en kort tur, godt egnet for barn, og posten henger på en hyggelig plass ved vannkanten. Dersom man parkerer ved Lamannsmyr, er det bare ca 1 km til posten. Følg først skiløypetraseen sørover i ca 400 m til dere kommer til et veikryss. Ta veien til høyre over bekken. Etter ca. 150 meter kommer dere til et nytt kryss. Ta til venstre (sørover), og følg veien i ca. 350 m. Dere vil da se en sti til høyre (vestover) som tar dere ned til vannet og etter hvert til posten. Dersom man ønsker en litt lenger tur, kan man benytte seg av en av de andre parkeringsmuligheten langs veien – for eksempel parkeringen ved klubbhytta til Sande Sportsklubb.

På grunn av den pågående coronasituasjonen er det heller ikke denne gangen registreringsbok i postkassa. I stedet har vi klistret en lapp på utsiden av postkassa. Der er det et spørsmål dere enkelt finner svaret på. Send SMS med navn, alder på evt. barn og svar på spørsmålet til telefonnummeret angitt på lappen.

Kartutsnittet er hentet fra Turkart Vestskogen. Orienteringsgruppa i Sande SK håper at flest mulig besøker posten, og oppfordrer til å holde god avstand til andre turgåere. Vi ønsker alle gamle og nye deltagere en god tur!

Slik finner du månedens post.

Slik finner du månedens post. Foto:

Artikkeltags