Korona-status: Oppfordrer til folkeskikk på do

Krisestaben i Holmestrand kommune jobber hver dag for å begrense smittespredning og iverksette regjeringens tiltak. Her er status for arbeidet per 25. mars klokken 16.

DEL

Det er fortsatt ni personer i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet med korona.

Oppdaterte råd fra kommuneoverlegen:

Vi kan alle bidra for å redusere smittespredningen i samfunnet. Dette gjør vi ved å holde fysisk avstand til hverandre og ha fokus på god håndhygiene og hoste i papir eller albuekroken. Ute i det offentlige rom råder helsemyndighetene oss til å ha minst en mester avstand til andre mennesker. Når man er ute bør man ikke være mer enn fem personer i samme gruppe, med unntak av de som er i samme familie eller i samme husstand. Innendørs bør vi ha minst 2 meters avstand til hverandre, såfremt man ikke er i familie eller samme husstand.

Hjelp oss å holde avløpsanleggene i gang – bruk normalt dovett:

Koronasituasjonen har ført til at flere har hjemmekontor, og toalettene blir fylt med ting som ikke skal være der. Holmestrand kommune og Norsk Vann oppfordrer alle hjem, institusjoner og forretningslokaler til å bruke normalt dovett. Avføring og dopapir er alt som skal i do. Ikke kast tørkepapir, matrester, Q-tips, våtservietter eller annet i avløpet. Dette kan gi kloakkstopp med kjelleroversvømmelser og kloakkutslipp i nærområdene, og belaste tjenestene unødig.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken