Gå til sidens hovedinnhold

Her finner du månedens post for juli

Innsendt

Månedens post for juli ligger på Hoerodden ved Blindevann.

Kjør veien opp mot Blindevann (bomvei 50 kr, betales kontant eller med sms) til du kommer til en parkeringsplass ved en bom. Deretter er det bare å følge veien nordover i ca 2 km, for så ta en sti til høyre ut på en odde. Postkassa ligger på odden. Dette er en forholdsvis enkel tur som det kan være fint å ta en varm sommerdag. Blindevann er drikkevann, men det er lov å bade hvis man viser hensyn. Kartutsnittet er hentet fra Turkart Svelvikmarka, Østskogen og Røysjømarka. Bakpå kartet kan man også lese at odden har fått navnet sitt fordi kjæresten til ei seterjente som holdt til på andre siden av vannet sto der og «hoet» over til henne, slik at hun kunne ro over og hente ham.

På grunn av den pågående coronasituasjonen er det heller ikke denne gangen registreringsbok i postkassa. I stedet har vi klistret en lapp på utsiden av postkassa. Der er det et spørsmål dere enkelt finner svaret på. Send SMS med navn, alder på evt. barn og svar på spørsmålet til telefonnummeret angitt på lappen.

Orienteringsgruppa i Sande SK håper at flest mulig besøker posten, og oppfordrer til å holde god avstand til andre turgåere. Vi ønsker alle gamle og nye deltagere en god tur!

Kommentarer til denne saken