Her er kommunens retningslinjer

 For å forebygge smitte har Holmestrand kommune følgende retningslinjer for besøk hos helsestasjon, sykehjem og andre kommunale virksomheter.

DEL

(Jarlsberg Avis) Alle kan bidra til å forebygge smitte. Her er noen råd: Slik kan du forebygge smitte

Bo og behandlingssentrene i Holmestrand kommune

Til pårørende, besøkende og ansatte:

Dersom man har feber, hoste eller har andre luftveissymptomer som ved koronainfeksjon eller influensa, skal man ikke besøke beboere uten nærmere avtale. Det samme gjelder dersom man i de siste 14 dagene har:

Vært i områder med utbredt spredning av koronainfeksjon. Hatt nærkontakt med person som har fått påvist koronainfeksjon

Dersom besøk ikke kan unngås, må avdelingen hvor pasienten/beboeren er først kontaktes per telefon, slik at nødvendige smitteverntiltak kan iverksettes

Helsestasjonen i Holmestrand kommune

Om barnet eller dere som følger barnet, er syke, ønsker vi at dere ikke kommer på helsestasjonen. Er du usikker på om du skal komme eller ikke, ring helsestasjonen på forhånd.

Ved sykdom:

Ta kontakt med helsestasjonen på33064300 for ny time. Ta eventuelt kontakt med din fastlege eller legevakt.

Helsestasjonen har iverksatt forebyggende smitteverntiltak:

Vi hilser gjerne, men ikke med hånden. Vi har ryddet bort lekene på venterommet for en periode, ta gjerne med leke selv. Vi oppfordrer til håndsprit/håndvask ved ankomst.

Om mulig unngå å ta med søsken.

Ungdomsklubbene i Holmestrand kommune

Ungdomsklubben holder stengt torsdag 12. Mars.

Holmestrandbibliotekene

Holmestrandbibliotekene vurder fortløpende om arrangement må utsettes eller avlyses. Følg med på arrangementene på Holmestrandbibliotekene sin nettside og Facebooksider.

Ta gjerne kontakt med bibliotekene per epost for å forlenge lån, eller gjør det selv på nettsidene våre eller i Mappa mi / Mine sider. Epostadressene til de tre bibliotekene i kommunen finner du nederst på hjemmesiden vår.

Holmestrandbibliotekene har iverksatt forebyggende hygienetiltak på huset, i form av økt renhold med særlig fokus på berøringsflater og har tilgang til såpe og håndvask for publikum.

Våre ansatte er ekstra påpasselige med med hoste- og håndhygiene, og vi oppfordrer våre besøkende til det samme. Vi følger rådene fra nasjonale myndigheter forøvrig, og har du symptomer på luftveisinfeksjoner må vi be deg vente med å besøke bibliotekene til du er frisk igjen.

Artikkeltags