Gå til sidens hovedinnhold

Håndballjenter med suksess

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne sesongen har vært et stort steg videre for HK-72 Sande sine jenter f. 2006. Det er ikke bare på gutte-siden det oppnås gode resultater. Jentene har tatt et kjempestort steg oppover mot målet om å bli blant de beste om noen år. De har vunnet sin serie, og kom på 2. plass i årets glasscup, etter et litt urettferdig «sudden death» avslutning.

Dette er en gjeng på 16 treningsivrige, positive og viljesterke jenter. Laget trenes av Tone og Kari Nyork som har klare tanker om årsaken til å lykkes i idrett. !

Vi setter oss gradvis trenings-mål, gode holdninger, allsidighet, er noen av temaene som går igjen. Det er viktig at det legges til rette for at alle spillere som ønsker, også skal få drive med annen idrett. Dessuten er vi avhengig av vår gode oppmann Kjetil Børdalen-Elstad, og en utrolig positiv foreldregjeng som alltid er tilstede for jentene.

Nå er det beach-håndball som gjelder. Det spilles på en litt annen måte, med mer action, og du får poeng for ulike skudd varianter og hurtig skudd fra keeper på motsatt mål. Du må tenke kjapt og du blir utfordet på mye du ikke kan fra før. Det er det god trening i.

 Beach-håndball er en variant som er på vei opp, og på dulpen i Holmestrand er nærmeste mulighet for å trene. Vi ønsker oss så klart en bane her i Sande. Den kan også brukes til blant annet beach fotball, og andre aktiviteter. Jo mere aktivitetsmuligheter for ungene, jo bedre!!

Kommentarer til denne saken