HK-72 byr opp til "dans" mot Bjørnar i Sandehallen

HK-72 imponerte i Drammenshallen.

HK-72 imponerte i Drammenshallen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Trener Kent-Harry Søberg i HK-72 og spillerne håper å fylle tribunen med supportere når de skal spille hjemmekamp lørdag.

DEL

Nå er det hele sju uker siden sist HK-72 spilte i Sandehallen.

– Vi er nå ferdige med alle kampene på vestlandet. Poengfangsten er vært veldig bra så langt. Vi hadde en ambisjon om å holde oss i 2. divisjon som nyopprykket lag og har med åtte kamper igjen sikret spill i denne divisjonen også neste sesong, forteller hovedtrener Kent-Harry Søberg.

– Dette er en veldig bra prestasjon med så unge spillere. Ny målsetting er å klore seg fast blant de fire beste og forsøke å ta en skalp eller to mot topplagene Tjølling og Sotra, legger han til.

Laget er per nå så å si skadefrie og gleder seg enormt til å spille i Sandehallen igjen.

– Seks av våre åtte siste kamper spilles hjemme og vi setter utrolig pris på vårt fine hjemmepublikum. Ingen lag i vår avdeling har større publikumsoppslutning enn oss med et snitt på nærmere 200 tilskuere, sier han og håper at de nok en gang fyller hallen med lokale supportere.

Sak fortsetter under bilde

Nå står Bjørnar for tur. Et godt lag HK-72 slo med åtte mål borte. De spilte senest i fjor kvalik til 1. div. og har hatt en litt trøblete start på sesongen. Mye skader har vært grunnen til det. Nå har de fått flere spillere tilbake og er ubeseiret de tre siste kampene.

– Det vil si at vi møter et mye sterkere Bjørnar lag på vår hjemmebane. Vi skal møte godt forberedt, spille fartsfylt og underholdende håndball og håper fleste mulig tar turen til Sandehallen lørdag 9. februar kl. 15.00, avslutter Søberg.

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags