Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler var blant de besøkende. Skolens elever og ansatte viste frem alt de hadde jobbet med i TT-uka. TT står for Trygghet og Trivsel og målet med uka har vært at alle skulle få bedre trygghet og trivsel på tvers av klasser og trinn. Elevene har valgt blant 23 kurs som de voksne har laget. Alt ifra baking til toppturer har blitt gjennomført.

Visninger rundt omkring

På scenen viste dansegruppa, teatergruppa og School of Rock frem det de hadde jobbet med. I gymsalen ved siden av spilte noen elever bordtennis og noen andre volleyball. I kaféen hadde kafé-gruppa og bakegruppa laget i stand et hyggelig sted for skravling og noe å drikke og bite i. Rundt om på skolen kunne alle besøkende se mange flotte produkter som elevene har laget i løpet av uka. På juleverkstedet viste elevene frem adventskalendere, kranser og lykter. Animasjonsgruppa hadde filmvisning hvert kvarter, og lesegruppa hadde laget bokutstilling.

7. klassingene på besøk

Nytt for året var at alle 7.-klasseelevene fra Sande var på besøk på dagen. Midler fra KRUTT gjorde at ungdomsskolen ble sponset med bussing. KRUTT-midler ble også brukt til kick-off på starten av uka. Ungdomsskolen hadde da besøk av stand-up-komikeren Maria Stavang.

God stemning

Det var god stemning blant både voksne, barn og ungdommer rundt om på skolen denne kvelden. Skolen setter stor pris på at så mange tok turen innom, og håper at alle har lyst til å komme igjen neste år på ny skole!

Flere bilder fra åpen dag: