Tidligere denne uken fikk vi nabovarsel fra Sande Sportsklubb om at det skulle finne sted konsert på «Vinnbanen» fredag 10. juni. Det er tydelig at begrepet «Vinnbanen» henger igjen mange år etter at Selvik og Vinn gikk sammen til Sande Sportsklubb. Men i disse dager jobber ei prosjektgruppa under navnet Sande Idrettspark, som lyder godt i våre ører.

Det var nok beboerne på Dyet som fikk varsel. Vi tenkte med en gang; da må vi holde oss hjemme.

Vi bor ca 200 meter nordvest for banen. Vindretningen var perfekt; det blåste fra sør-øst, dvs. rett mot hjemmet vårt. Perfekt! I kveld blir det konsert på terrassen!

Vi hørte på lydprøver ut over ettermiddagen, og det lovet godt!

Vi leste at RadioFire, Staut og Tommy & Gutta skulle spille. Vi satte ut stoler på terrassen, hentet pledd og gjorde oss klare.

Bildeserie

Se hvem vi møtte på «sommeråpning» på Vinnbanen

For en konsert! Det ble en opplevelse. Det var verken Gullrekke eller sport på fjernsynet denne kvelden; så her var det bare å nyte musikken.

På slutten av konserten hørte vi «Forelska i lærern», «Månemannen» og «Splitter pine» med full trøkk. Så var konserten over ca 20 minutter natt til lørdag.

Fornøyde tuslet vi til sengs. Vi sovner alltid til musikk fra P1+. Det ble en kontrast. Først kom Jens Book Jensen med «Det er lov å være blid»; deretter valsekongen Reidar Thommesen med «Husker du den gang i måneskinn».

Takk for en fin kveld! Håper dette gjentar seg!