Tiziano (11) ble oppringt av Real Madrid

FIKK MØTE ØDEGAARD: Tiziano Exposito-Ramon (t.v.) og broren Ivan (t.h.) fikk kampbilletter av Real Madrid og fikk et eksklusivt møte med Martin Ødegaard. Foto: PRIVAT

FIKK MØTE ØDEGAARD: Tiziano Exposito-Ramon (t.v.) og broren Ivan (t.h.) fikk kampbilletter av Real Madrid og fikk et eksklusivt møte med Martin Ødegaard. Foto: PRIVAT

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tiziano Exposito-Ramon (11) fra Sande sendte brev til Real Madrid-presidenten. To uker senere fikk han kampbilletter og et løfte om et eksklusivt møte med Martin Ødegaard.

DEL

Det var ved middagsbordet med familien 11-åringen fikk ideen. Han ville sende et brev til Real Madrid-president Florentino Pérez og si at han hadde et ønske om å besøke Santiago Bernabéu. Som sagt, som gjort.

Tiziano skrev i brevet at han var fra Martin Ødegaards hjemsted og at han hadde vært ballgutt på Marienlyst flere ganger.

Taktisk nok skrev han at han gjerne vill se kampen mot Almería, den lille klubben fra byen familien flyttet fra for to år siden.

- Hadde jeg valgt Barcelona hadde jeg neppe fått billett, sier Tiziano.

- Holdt på å gråte

To uker senere fikk pappa Antonio en uventet telefon fra Real Madrid. De ønsket hele familien Exposito-Ramon velkommen til Madrid til kampen mot Almería. Et møte med Ødegaard skulle de også ordne.

- Vi ble helt sjokkert og stumme. Jeg holdt på å gråte av glede da pappa fortalte det, forteller Tiziano.

Vel fremme i Madrid fikk 11-åringen beskjed om at Ødegaard skulle sitte på benken mot Almería, noe som ikke kunne passet bedre, naturligvis. Nå ble det aldri noen debut på Ødegaard, men Tiziano reiste likevel med stjerner i øynene tilbake til hotellet etter 3-0 seieren.

- Det var skremmende å være på stadion for det var så høyt. To Marienlyst'er i høyden, forteller 11-åringen. Jeg holdt på å ramle ned da vi feira et mål, forteller 11-åringen.

Møtte Ødegaard

Det var imidlertid dagen etter det store høydepunktet fant sted.

Sammen med broren Ivan (10) fikk Tiziano se spillere som Toni Kroos, Gareth Bale og Isco i aksjon på trening.

- Marcelo var den beste. Han scoret mange mål.

Selv om Ødegaard trente alternativt, ble det tid til et lokalt drammenstreff før treningen med autgorafsignering og fotografering.

- Det virket som han hadde det bra, men han var litt trist for at han ikke hadde fått komme inn, kan Tiziano rapportere.

- Vi pratet ikke så mye, men jeg fortalte at jeg bodde i Drammen. Det var ganske sjokkerende å møte ham egentlig.
Tiziano, som har vært Real Madrid-supporter siden han var tre år, forteller at favorittspilleren hans fortsatt er James Rodriquez.

- Martin må spille på et litt høyere nivå først, avslutter 11-åringen.

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags