Gå til sidens hovedinnhold

Finværet kom med helgen – mange koste seg ute

Vi møtte folk på ski, skøyteisen og fotballbanen.

Noen hadde tatt frem bålpanna og koste seg sammen med barna oppe ved skihytta på Montebello Arena. Andre hadde smurt blått under skiene og benyttet seg av oppkjørte løyper eller rett og slett slappet av med en kopp kaffe på verandaen til skihytta, som fortsatt holder dørene stengt grunnet pandemien.

Foreldre som hadde tatt barna med til Klevjerisen for å gå på skøyter, lovpriste de som hadde lagt is på den lille skøytebanen all tid den store banen var stengt. Også den store banen er islagt, men der er isen så fersk at den trenger litt tid før den er klar for bruk. Nå meldes det jo kaldere vær, så da regner banemannskapet med god skøyteis.

Bildeserie

Folk koste seg med fotball, i langrennssporet og på skøyter – se hvem vi møtte

På kunstgressbanen bak Sandehallen var flere i gang med fotball. Vi møtte fire av gutta i full gang med fotballen og pasninger til hverandre. Tre på tolv år, så var det Oskar som hadde bursdag og ble eldste mann med sine 13 år samme dag.

Veien opp til Montebello Arena var godt preparert. I utgangspunktet mye is, men de ansvarlige hadde vært ute og strødd veien med grus, så kjøreforholdene var helt greie. Selvsagt er det likevel viktig å kjøre forsiktig.

Denne lørdagen gikk det greit uten for mye kø gjennom bommen. Tydelig at folk har holdt kortene klare for betaling.

Les også

Trist melding fra meteorologen – men Morten frykter ikke for skiføret

Les også

Disse møtte vi i Østskauen-løypene: – All ros til de som står på

Kommentarer til denne saken