Gå til sidens hovedinnhold

Farlig kryss på skolevei

Innsendt

Hadde en ekkel opplevelse for et par uker siden. Min sønn på snart 10 år går i 4. klasse på Haga skole og skulle ta skolebussen hjem. Denne dagen hadde lillesøster Vanessa 7 år, 2 klasse på Haga skole fått lov å bli med.

De går av bussen etter brua ved Shell. Her er det en uoversiktlig sving hvor det ikke er overgangs felt. Vanessa glemte seg bort og løp over veien før bussen hadde kjørt. Dette resulterte da i at en bil som kom kjørende mot og måtte svinge ut av veien for å ikke treffe henne. Jeg fikk en telefon av en svært bekymret mann som sa «Jeg holdt på å kjøre ned den lille jenta di». Jeg kunne høre barna mine i bakgrunnen og en helt klart oppskaket storebror. Takk og pris for at denne mannen var oppmerksom.

Denne svingen, eller krysset, som det er for de som tar buss, er livsfarlig. Man har ingen oversikt over motgående trafikk verken fra brua eller de som kommer fra Galleberg. Håper denne saken kan være med på en tankevekker slik at vi kan få en trygg overgang over veien. Neste gang er det ikke sikkert bilen klarer svinge unna. Holmestrand kommune, gi oss et gangfelt så barna er trygge!

Hilsen fortvilet og bekymret mor.

Kommentarer til denne saken