Denne helgen startet kretsrennene omsider opp, og det med et brak. TV-cup og KM langdistanse allerede første konkurransehelg.

Etter nærmere to år med nedstenging var det duket for skirenn i Telemark og Vestfold skikrets. Lørdag 22.01, gikk Runarrennet av stabelen på Storås stadion i Stokke. Dette var også første rennet i Telemark og Vestfolds Olympia cup og Hans Øyvind Sundve, G14, lot seg ikke be to ganger. Han fikk med seg støtteapparatet sitt; smøreteamet (far Kristian Sundve) og nistesmører og manager (Anita Sundve), spente på seg skia og er strålende fornøyd med rennet og egen prestasjon. Han gikk 3 km klassisk stil. Suset inn til en strålende bronseplass og fikk med seg mange poeng i cupen! En veldig god start på årets skisesong. Når det endelig åpnes opp for kretsrenn igjen, så er det jo ekstra moro at alt klaffer allerede fra start. Skia var gode, kroppen fungerte - kjempemoro!

Søndag 23.01 var det bare å laste på bilen, tidlig på morgenen, for å gå nytt kretsrenn . Hans Øyvind var heltent. Nå stod KM (kretsmesterkap) i langdistanse, fristil, i Heddal for tur. I Heddal møtte han helt nye løypetraseer. Supre forhold var det, og breie og fine løyper. Skia var bra. Gutten er bra. Hans Øyvind ser ut til å være i storform, og kom nok en gang på pallen. En super 3. plass. Hans Øyvind er selvfølgelig storfornøyd med helgas resultater, og vi gratulerer så masse med en strålende sesongdebut.