Gå til sidens hovedinnhold

Eivind gikk kjempeløp under Senior-NM i Granåsen

Innsendt

Sande Sportsklubb, representert ved Eivind Kjennerud, var definitivt med på NM i Granåsen, og vi er så stolte av senioren vår! Eivind Kjennerud har hatt en strålende sesong så langt i vinter. Tirsdag 19. januar gikk Eivind igjen et kjempeløp. 30.plass! 30. beste skiløper i Norge på 15 km friteknikk! Wow, det er så bra, konkurransen er så sterk her i Norge - i verdens beste langrennsnasjon.

Selv sier Eivind at han er godt fornøyd med løpet. Han føler han får ut det han er god for denne dagen, og at han likevel føler han har enda mer inne. 15 km friteknikk, NM-løpet, disponerte han godt og han fikk til å gå jevne runder. Han gikk løpet for det meste alene, så jobben måtte han gjøre helt selv. Lite drahjelp å få, men det trengtes såvisst ikke denne dagen. Eivind er sterk alene.

Neste konkurranse for Eivind Kjennerud blir Norgescup i Førde om 3 uker, der han går hele 3 distanser. Så nå blir det en treningsperiode frem mot disse rennene. Vi i Sande Sportsklubb-Ski gleder oss til fortsettelsen!

Kommentarer til denne saken