↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 50 099

Besøksadresse

Jernbanegata 12
3070 SANDE I VESTFOLD
  1. Beskrivelse

Bli med på fantastiske bussreiser med Arne Johan

Vi kan tilby mange flotte turer i både innland og utland. Her finner du turer i Norge, Sverige, Danmark og mange andre steder i Europa. Vi har vår egen buss. I november 2017 fikk vi overlevert den første Beulas Glory som er levert til Norge. Bussen er en halvannen dekker dvs at sjåfør og reiseleder sitter i første etasje og alle gjestene sitter oppe i andre etesje. Det er kun 50 seter med nesten 1 meter mellom hver stolrad. Bussen er bygget i Girona i Spania og vår buss er levert med MAN motor på 500 HK. Bussen er 13,9 meter lang og 4 meter høy. Bussen har en Euro 6 motor. Ellers er avstandsrader, sporingsassistanse, branslokkningsanlegg i motorrommet noe av sikkerhetsutstyret. Passasjerstolene er levert av ISRI med 3 pkt sikkerhetsbelte. Belte er konsturert slik at høyden på skulderfeste endrer seg automatisk etter høyden på den reisende. Stolen har selvsagt regulerbar rygg, sideforskyvning, bord som ikke er avhengig av om gjesten foran regulerer seteryggen. Det er også USB kontakt til hvert sete. Påkostet høytaler system, mini kjøkken, 2 kjøleskap, WC, sovekabin og stort bagasjerom.

Så les mer om våre turer og vi håper vi kan ønske deg velkommen ombord!

 

Vi kjører turer i Norge

Fredag 21. mai sa selveste Erna Solberg La pensjonistene reise på busstur. Arne Johans Bussreiser har mange flotte bussturer klare. I Begynnelsen blir det mest turer i Norge. Først på trappene er tur til Leikanger. I Juni har vi en 4 dagers tur til Hotell Ullensvang i Hardanger. 4 dager til Savalen Fjellhotell. 4 dager til verdens høyeste tre hotell som ligger i Brumunddal. Juni avsluttes med tur til Flor og Fjære. Les mer om videre turer her på vår hjemmeside.

 

Utenlandsturer håper vi kommer igang igjen i løpet av høsten. Vi håper også på at vi kan reise til Nordkapp via og Sverige og Finland2 august. Hvis ikke får vi finne en løsning på det.  Men vi mener å ha mange flotte reisemål og turer for sommeren. Etter lite reisevirksomhet det siste halve året håper vi at det er mange som er lysten på nye opplevelser og da er en en tur med Arne Johans Bussreiser et godt alternativ

 

Ta en titt under bussturer, der finner du det som er satt opp. I 2022 så blir det endelig en ny tur til Benalmadena i februar.