↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Julegave til kjaeresten 

Leter du etter julegave til kjaeresten? Gi kjaeresten din julegaven som vil huskes for alltid! Mange mennesker ønsker seg ingenting og vil ikke ha "ting" denne høytiden, men de fleste kjærester vil bli begeistret over å få en julegave som gir dem sjansen til å gjøre eller se noe helt unikt.

"Gaver til ham" og "gaver til henne" florerer i butikkene, men hva med "gaver til oss"? I stedet for å gi kjæresten din noe forventet i julegave, gi noe spesielt dere begge vil glede dere over og huske i årene som kommer. Gi en uforglemmelig opplevelse i julegave til kjaeresten din! 

 

Dette er den perfekte julegave til kjaeresten
Hvem sier at du ikke kan tenke utenfor boksen med den perfekte gaven til din bedre halvdel? Unn den du elsker minner dere kan dele for alltid og opplev noe nytt med en opplevelsesgave! 

 

Gaveopplevelser for par er en uforglemmelig måte å feire kjærligheten på. Enten din kjære er eventyrlysten, en kreativ- og kulinarisk sjel eller elsker historie, har YouWish.no noe som passer for enhver smak. YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted, hvor du kan kjøpe disse som julegave til kjaeresten. Velg blant over 500 opplevelsesgaver som du mottar på 5 minutter! Enklere blir det ikke.

Varige minner er den ultimate julegave til kjaeresten.
Hva med å skjemme bort din kjære med en velværeopplevelse? Felles massasje tilbyr ren harmoni og er den beste måten å lade batteriene sammen. Hva med en pause fra virkeligheten? Reis på en helgetur til en herregård eller sjarmerende by. Mat og drikke er den raskeste veien inn til noen hjerter. Så hvorfor ikke ta med kjæresten og feir deres kjærlighet med en deilig brunsj eller test deres ferdigheter på kjøkkenet med et matlagingskurs for to! 

 

Slik finner du en perfekt julegave til kjaeresten

1. Besøk https://youwish.no/

2. Velg blant flere hundre opplevelsesgaver.
3. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
4. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort julegaven til han. Han booker opplevelsen selv.

 

Hva med en julegave til kjaeresten som byr på spenning? 

 

Hvis din kjære elsker opplevelser som utfordrer komfortsonen finner du alt fra spøkelsesturer og dykking med spekkhoggere, til en rå flytur med akrobatfly. Eller hva med å la kjæresten din føle seg som en av de verdensberømte F1-førerne på en ekte racerbane! Med alt fra herlige pauser fra hverdagen, til spennende utfordringer og vakre oppdagelser, er det noe for ethvert par på YouWish.no