↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Advokat og andre tjenester

TjenesteTorget har hjulpet over 600 0000 privatpersoner til å gjøre smartere valg for sin privatøkonomi siden 2004. Antall fornøyde kunder øker hver dag som går gjennom vår gratis tjeneste der du kan innhente gode tilbud på en rekke produkter og tjenester. Dette er så enkelt at du bare fyller ut et skjema og deretter i ro og mak raskt kan sammenligne og finne det beste tilbudet for akkurat deg. Under kan du lese om noe av det du kan innhente tilbud på hos oss:

 

Garasje

En garasje er praktisk av mange grunner, og de fleste som eier en bolig skaffer seg en garasje eller har en garasje allerede. Her kan man oppbevare bilen, verktøy, ha det som bruksareal til forskjellig håndverk og mer. Ettersom store verdier blir oppbevart i garasjen bør du også invester i en god, innbrudssikker garasjeport.

 

Forsikring sikrer din økonomiske fremtid

De fleste har i dag en eller annen form for forsikring. Dette er ikke rart når forsikringer sikrer din økonomiske fremtid og gjør livet mer forutsigbart. For å være trygg både på reise og i hverdagen anbefaler vi at du skaffer en god reiseforsikring. Om du lurer på hva ulike forsikringer koster deg kan du få en god oversikt gjennom vår forsikringskalkulator. Under kan du lese videre om en rekke forsikringer vi anbefaler.

Uansett hvor i livet du er har de fleste store verdier i boligen sin. Innenfor husets fire vegger er det mange gjenstander av verdi, slik som møblement, TV, smykker, klokker og lignende. Skulle du være så uheldig å bli utsatt for tyveri, brann eller vannlekkasje vil en god innboforsikring dekke deg. Med forsikring unngår du å havne i en økonomisk krise som følge av hendelsen. Om du i tillegg eier hus eller fritidsbolig bør også dette forsikres gjennom husforsikring og hytteforsikring. Disse dekker husets ramme, altså selve bygningen.

Videre er det enkelte forsikringer som faktisk er lovpålagt. Dette gjelder for deg som eier bil eller annet kjøretøy. I Norge er nemlig ansvarsforsikring lovpålagt og det vil dekke skader du utfører andre eller andres eiendeler. Dette dekker ikke deg selv og ditt kjøretøy, da må du skaffe bilforsikring (inkludert elbilforsikring) som du kan regne ut kostnadene for med vår bilforsikring kalkulator. For andre kjøretøy gjelder veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. For mindre kjøretøy gjelder Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Skulle du havne i en ulykke vil en ulykkesforsikring være godt å ha.

Helsen din er også viktig å forsikre, og denne bør ikke forsikres bare for din egen del. Dine nærmeste og barna dine vil også få en sikker fremtid gjennom ulike helseforsikringer som uføreforsikring, livsforsikring og barneforsikring. Er en hund, katt eller annet kjæledyr en del av familien bør også dyreforsikring vurderes.

 

Bedriftsforsikring

Det er ikke bare privatpersoner som bør forsikres, men også bedrifter. Skaff en skreddersydd bedriftsforsikring så vil ansatte, eiendeler som kjøretøy, transport og mer være dekket. Om du driver innenfor landbruk vil det være viktig med en god landbruksforsikring eller traktorforsikring for å sikre lønnsomhet og økonomisk forutsigbarhet. Husk også at regnskapet er en viktig del av det å drive bedrift. Er du ikke den skarpeste kniven i skuffen hva det gjelder tall kan du godt bruke en regnskapsfører i likhet med mange andre bedrifter. Disse er eksperter på gjeldende lover og regler, så med en autorisert regnskapsfører er du i gode hender. I tillegg slipper jo du å gjøre den kjedelige jobben med alle tallene.

 

Boligalarm redder liv

Skulle det oppstå brann eller tyveri og du er i boligen, ja da vil boligalarm kunne redde livet ditt. Det er mange typer alarm å velge mellom og en haug av ulike alarmselskap. De to største selskapene i dag er Verisure og Sector Alarm. For å sikre at boligalarmen fungerer godt må du passe på at den er FG-godkjent. Dette betyr at den er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd, og vil også gi deg en redusert forsikringspremie på dine forsikringer som har med bolig å gjøre. Skal du først skaffe deg en innbruddsalarm, bør du også skaffe en brannalarm samtidig. Da er du godt sikret om noe skulle skje.

 

Radonnivåer

Flere steder i Norge er det for høye radonnivåer i boligen. Radon er en helsefarlig gass som er usynlig og oppdages ved å gjennomføre en radonmåling. Særlig dersom du eier og bor i et hus bør en slik måling gjennomføres. Skulle det vise seg at det er for høye radonnivåer er det bare å gjennomføre radontiltak og du er sikret. Lar du være å gjennomføre en slik radonmåling kan det i verste fall føre til at du får lungekreft som følger.

 

Boliglån, forbrukslån og smålån

De aller fleste har eller kommer til å ta opp et lån gjennom livet. For å spare inn kostnader bør du innhente flere tilbud for å sikre en så lav rente som mulig. Ved boligkjøp er det helt vanlig å ta opp et boliglån, men også andre lån tas opp av ulike årsaker. Kanskje ønsker du å pusse opp badet eller kjøkkenet, må kjøpe ny vaskemaskin eller at pengene ikke holdt ut måneden ja da kan du finne et godt forbrukslån.

Har du på den andre siden tatt opp mange dyre smålån eller ikke betalt kredittkortfakturaen i sin helhet ved forfall vil utestående gjeld fort hope seg opp av store gebyrer og renteutgifter. Da kan du faktisk spare penger på å samle smålån.

 

Salg av bolig

Ved salg av bolig vil en eiendomsmegler  kunne hjelpe deg gjennom prosessen av boligsalget. De kan hjelpe til å forberede til visning, legge ut annonse, gjøre papirarbeidet og generelt sett sikre at boligsalget gir et godt resultat. Vi samarbeider med flere store meglerhus som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1. Ønsker du en eiendomsmegler som kjenner ditt boligområde finner du de her( eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger).

Hva er boligen verdt? En takstmann går gjennom boligen sammen med eiendomsmegleren og deg for å sette verdien på boligen. En viktig del av boligsalget er å få en så riktig boligverdi som mulig, og for at du skal finne en god takstmann bør du innhente flere tilbud. Dette sikrer at du finner en dyktig takstmann, i tillegg til at du får en god pris for det.

 

Varmepumper gjør underverk for inneklimaet

Varmepumper er både mer miljøvennlig og mer varmeeffektivt enn andre varmekilder. Du får faktisk tre ganger så mye varme per kroner brukt på strøm!

Vi har samarbeid med blant annet Daikin, Panasonic og Toshiba som er noen av de store varmepumpe produsentene. Har du allerede anskaffet deg en varmepumpe gir vi deg en liten påminnelse om at du bør gjennomføre en jevnlig varmepumpeservice for å sikre så lang levetid som mulig. Er du på den andre siden på jakt etter en varmepumpe kan du innhente flere gode tilbud gjennom å bruke vårt skjema. Her finner du mange modeller i ulike prisklasser, og garantert en varmepumpe som dekker ditt behov. Først og fremst bør du finne ut hva slags varmepumpe variant du ønsker. En av de mest populære og som de fleste går for er en luft til luft varmepumpe fordi denne vil gi et godt inneklima året rundt. På vinteren blir boligen god og varm, mens på sommeren kan prosessen reverseres og varmepumpen kan brukes som aircondition. Har du derimot vannbårent varmesystem i boligen din i dag, kan du med fordel heller velge en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Disse gir nemlig en noe bedre varmedistribusjon og en jevnere temperatur.

 

Flyttebyrå

Flytting synes de færreste er særlig gøy, selv om det å flytte til et nytt sted og ny bolig kan være spennende. Det er bare selve flytting som er et problem «Det er så stress» tenker du kanskje? Da vil vi anbefale flyttehjelp fra et flyttebyrå. De vil flytte alle dine eiendeler på en profesjonell måte, og du kan fokusere på å heller kose deg i ditt nye hjem.

 

Utleiemegler

En utleiemegler kan hjelpe deg med hele utleieprosessen, fra å finne en leietaker og papirarbeid, til å sikre at du får betaling på konto eller utkastelse av dårlig leietaker. Det er jo tross alt en viss risiko ved det å leie ut boligen. Denne risikoen minsker du betraktelig ved å benytte deg av en utleiemegler! De tar seg av alt og du får en forutsigbar fremtid og alltid penger på konto til rett tid.

 

Tomt

Skal du bygge hus på tomten din kan vi anbefale at du tar en titt på ferdighus og ser gjennom en huskatalog. Slik får du raskt og enkelt startet prosessen, samtidig som du kan finne ut hvilke muligheter tomten din har. Når du vet hva slags bolig du ønsker og hvordan boligen skal bygges er det bare å sette i gang.

 

Vinduer gir isolasjon

Gamle vinduer slipper ut mye varme og bør byttes for å spare inn strømkostnader og få et mer behagelig inneklima. Vinduer fungerer nemlig som isolasjon og har du eldre vinduer er det stor sjanse for at de er av dårlig kvalitet. Særlig eldre bygninger som har vinduer fra flere ti-år tilbake bør skiftes. Det har nemlig skjedd fremskritt innenfor vinduer der det før var vanlig med 2-lags vinduer, er det nå mer vanlig med 3-lags for å få god isolasjon. Gode vinduer holder på varmen når det er kaldt ute, men hindrer også at varme slipper inn når det er varmt og solen skinner på sommeren. Skal du først oppgradere vinduene kan du like gjerne oppgradere solskjerming også. Om dagen er det persienner som er den populære solskjermingen innendørs, mens pergola og markiser er på toppen for utvendig solskjerming. Om du ønsker innvending eller utvendig solskjerming er helt opp til deg.

 

Bredbånd

I dagens samfunn er bredbånd i god hastighet viktig for hverdagen. Det skal mailes, leses, jobbes, streaming av filmer, game og mer til. Dette krever en tilstrekkelig god hastighet, men du trenger da ikke betale mer enn nødvendig av den grunn. Hent inn tilbud på bredbånd for å sikre at du betaler for den hastigheten akkurat du har behov for.