↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

990 90 245

Besøksadresse

Killingdalsveien 25
3077 SANDE I VESTFOLD
  1. Beskrivelse

OVER 20 ÅR I BRANSJEN!

REPARASJON OG VEDLIKEHOLD SOM LØNNER SEG
Skinn er vår spesialitet! Vi utfører vedlikehold og reparasjon av det meste som er trukket i skinn, stoff og kunstlær. Skinnseter, dashbord og annet bilinteriør, sittemøbler, båter og motorsykler i tillegg til terapi- og behandlingsbenker, treningsbenker og treningsapparater Over 20 år i bransjen har gjort oss til en attraktiv servicepartner for møbelkjeder, institusjoner og bedrifter såvel som for private.

REPARASJON OG FORNYING
SKINNSETER BIL INTERIØR SALONGER TRENINGSAPPARATER TERAPIUTSTYR  

Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker, treningsapparater etc. i skinn, lær, pvc og tekstiler. Fagmessig utførelse

SKINN
Pleie og vedlikehold av skinn
Skinn er et eksklusivt og varig materiale, brukt enten i bil, møbler, bekledning med mer. Det er meget viktig for skinnets kvalitet og levetid at det får riktig vedlikehold.
Vi har tiilgjengelig meget gode og trygge produkter , de samme som vi bruker profesjonelt for å holde skinn og lær i utmerket stand. Disse inneholder kun naturlige råstoffer, ingen skadelige kjemikalier og silikoner.
Mange har liten kunnskap om vedlikehold av skinn og lær, som i likhet med de fleste andre materialer må renses, impregneres og repareres for å holde seg i god stand, men ikke minst, riktige produkter må brukes for å sikre et varig godt vedlikehold.