↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 50 18 73

Besøksadresse

Gallebergveien 16
3070 SANDE I VESTFOLD
  1. Beskrivelse

Sikkerhet du har råd til!

Fremtidsrettede produkter gir et smart og trygt hjem. Men det hjelper lite hvis tryggheten som tilbys er noe folk flest ikke kan ta seg råd til.

Vi mener ingen må velge bort sikkerhet fordi det er for dyrt. Hos oss får kundene skreddersydde og enkle løsninger på boligalarmer som er mye billigere enn det andre leverandører tilbyr.

Hos oss får du klassiske alarmløsninger baserer seg ofte på et leieforhold. Når kundene sier opp avtalen, tar leverandøren tilbake alt utstyret. Slik er det ikke hos App Security, fordi å eie er alltid billigere enn å leie. I vårt konseptet eier kunden alt utstyret. Om kunden foretrekker å dele opp betalingen, vil vi selvfølgelig gjøre dette mulig.

 

Skreddersydde løsninger.

Med våre sikkerhetspakker følger en unik løsning som gjør det mulig for deg fra ett sted å kunne holde oversikt over alle dine installerte enheter. Varslingen skjer umiddelbart til deg og de du ønsker. Våre løsninger har ingen forsinkede mellomledd slik at responstiden blir optimal. 

Løsningen fungerer på PC, mobil og nettbrett m.m. Vi tilpasser dette etter ditt behov og om du ønsker å inkludere andre løsninger enn de som er levert fra oss vil vi kunne integrere dette i vårt system dersom dette er teknisk mulig.