↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

900 41 617

Besøksadresse

Gamleveien 68
3070 SANDE I VESTFOLD
  1. Beskrivelse

Velkommen til Brunæs Gjenvinning AS!

 

Bedriften ble etablert av Ole Fredrik Brunæs på Holm i Sande i 1957, og bestod i å reise rundt i distriktet for å handle med jernskrap, metaller, flasker og filler. Etter hvert ble det mer faste kunder med hovedvekt på verkstedindustri og tungindustri.

Senere ble sønnen Ole Steinar Brunæs med, først som ansatt og senere som medeier. Firmaet skiftet navn til Brunæs Gjenvinning 1 januar 2004, og eies i dag av Ole Steinar Brunæs. Selskapet disponerer egen tomt på Holm i Sande og har relativt stor maskinpark og utstyr med god bearbeidingskapasitet. Virksomheten består av innkjøp, mottak, bearbeiding, salg og transport av av metallskrap etc.

 

Kvalitets- og miljømål:

Brunæs Gjenvinning AS har som mål for sitt kvalitetsarbeid å skape et godt arbeidsmiljø, kontinuerlig forbedre selskapets miljøprestasjon, levere tjenester i henhold til kundens krav og forventninger, samt overholde alle krav fra myndighetene.

 

Vi hjelper til med:

Utleie

Har du en del metallavfall du ønsker å bli kvitt? Vi plasserer ut containere til metallavfall og tømmer disse

når det er nødvendig. Pris fra 0,- pr. mnd. Ta en titt på våre nettsider får å se våre containere!

 

Kjøp og salg 

Vi omsetter alle typer stål og metallegeringer samt elektrisk og elektronisk avfall. Vi kjøper alle typer metallavfall !! Jern og stål, kobber, messing,

aluminium og rustfrie-legeringer, kabel, elektromotorer og elektronisk avfall.

 

Metallbehov?

Vi har til enhver tid et stort utvalg av nytt og brukt stål.

 

Riving og rydding

 

Trenger du hjelp? Vi er behjelpelige med riving og rydding av bygg og områder som nedlagt industri etc. Med  vårt mobile utstyr kan vi gjennomføre hele jobben på stedet