↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

928 49 016

Besøksadresse

Fjordveien 20
3070 SANDE I VESTFOLD
  1. Beskrivelse

Grunnentreprenøren AS ble startet i 1991 og er i dag eiet og drevet av familiene Sæther og Fossheim. 

Vi har nå 30 års erfaring innen bygg og anlegg, og har gjennom disse årene opparbeidet oss en svært allsidig kompetanse innen grunnarbeid, transport, mur, betong, vintervedlikehold og prosjektledelse. Vi har både fagbrev og maskinførerbevis, og er medlem av Maskinentreprenørenes forbund og Transportformidlingen SA i Oslo. I tillegg til å utføre bygg- og anleggstjenester leier vi også ut containere og maskiner fra vår maskinpark, som for det meste består av helt nye maskiner. De nye maskinene bidrar også til at oppdragene blir utført til rett tid og på en sikker måte.

Vi tar på oss oppdrag for både private, næringsliv og det offentlige og vårt arbeidsområde er hovedsakelig stor Oslo og Sande. Ingen jobb er for liten, og ingen for stor!

Ved oppdrag utenfor vårt fagområde samarbeider vi med våre partnere!

 

Hvorfor velge Grunnentreprenøren?

Vår utstyrspark gjør det mulig for oss å levere våre tjenester på nær sagt hvilken som helst tomt. Vi har utstyr som kan utføre tunge operasjoner, samtidig som vi har skånsomt utstyr som er egnet til oppdrag i etablerte hager og parker. I tillegg er vi spesialisert på graving på trange og lave steder, for eksempel kjellere. 

Vi kommer når vi lover og overholder frister. På forespørsel kan vi gi balanserte forhåndsvurderinger av prosjekter. Vi stiller 5 års garanti for arbeid vi utfører, i henhold til standard lovgivning. Dessuten er vi medlem av Maskinentreprenørenes Forbund, noe som forplikter oss til å levere et godt og håndverksmessig produkt.

Når du kjøper tjenester av et firma som er organisert i dette forbundet, har det også betydning for din mulighet til å klage.

 

Vi utfører:

· Grunnarbeid

· Drenering

· Planering og opparbeiding av tomter

· Grøftegraving

· Minigraver/håndgraving

· Sprenging og pigging

· Vann og avløp

· Fyllmasse, jord og singel

· Fundamentering og mur

· Transport av masse

· Riving

· Forstøtningsmurer i naturstein eller betong

· Veibygging

 

For mer informasjon om våre tjenester og vår maskinpark, besøk oss på vår hjemmeside. Følg linken øverst på siden!