2. september skriver Roar Sande: "Du verden for et misbruk av mobiltelefoner".

Det du beskriver Roar Sande,- har foregått i årevis. Og jeg vil kalle det mobil-syken og den er verre enn covid 19, - verre i sin spesielle form. På den måten at den sprer seg drastisk overalt. Nei dessverre Sande, det er slettes ikke bare ungdommen, det er folk i alle aldre.

Du ser det i butikken, åssen klarer folk å betale i kassa mens de prater i tlf? "Litt av en øvelse". I ventesalen etter covid 19 sprøyte, av ca 60 stk var det ca 3-5 stk som satt uten tlf. Jeg bor 5 meter og 25 centimeter fra Suluvannsveien,- den nye trenden i sommer er å ha tlf på høyttaler som det heter og da hører jeg samtalen på en 60 meters strekning. 30 meter før og etter huset, og da hører jeg litt av hvert.

Her forleden kom det ei svensk dame forbi, jeg dreiv uti hagen og jeg hørte henne lenge,- og kunne ikke dy meg: Morn morn! jasså, så du har tlf møte! - det blir helt stilt et øyeblikk, så hører jeg, -hei hei og forlåt så mycket.

Det kan hende det er håp Roar Sande, -når det blir kult å være avlogget, -når en ser en helsemessig gevinst av faktisk å være avlogga opptil flere dager i strekk. Det er ingen som har dødd av å ikke svare en sms eller en oppringing med en gang.

Så fortvil ikke,- vi får håpe at mobilsyken vil avta med årene. "Ønsker alle interesserte lykke til med avloggingen".