Gratulerer med dagen!

17. mai ble det i år også, selv om rammene rundt ikke er som de skal være. I enda større grad enn i fjor må vi legge våre vante tradisjoner til side, slik at smitten kan holdes mest mulig nede.

Det er selvfølgelig ikke slik noen av oss vil at denne dagen skal være. Men er det to ting vi har lært av denne tøffe tiden vi er inne i, så er det at de fleste av oss forholder oss lydig til smitteverntiltakene – og at vi ikke bruker tiden på å sture, men heller finner nye måter å feire på med våre aller nærmeste. Kanskje blir du med på å starte en ny tradisjon akkurat i dag.

En viktig del av 17. mai-kosen er for mange å se avisas ferske bilder av folkelivet. Akkurat det blir naturlig nok vanskelig å få til i år, men vi i Sande Avis ønsker likevel å dokumentere den spesielle feiringen av grunnlovsdagen i Sande 2021 så godt det lar seg gjøre.

Derfor vil vi se hvordan du og dine gjør det beste ut av situasjonen og skaper en 17. mai-feiring for minnebøkene. Bilder som kommer inn til oss via Facebook eller e-post på redaksjonen@sandeavis.no innen klokken 20 17. mai vil bli vurdert for publisering på nett og papir.

Vi ønsker alle våre lesere en god og trygg feiring!

Bildeserie

Her er lesernes flotte pepperkakehus – ett av dem kommer til å vinne premie

Bildeserie

Se lesernes påskebilder fra Sande