Knupp gir penger - sender stafettpinnen videre

Vil ha med flere: Knupp-sjef Knut Anders Berg gir penger til TV-aksjonen og sender stafettpinnen videre. Det er koordinator Marit Bleken fornøyd med. Foto: Lena Malnes

Vil ha med flere: Knupp-sjef Knut Anders Berg gir penger til TV-aksjonen og sender stafettpinnen videre. Det er koordinator Marit Bleken fornøyd med. Foto: Lena Malnes

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Daglig leder i Knupp hagesenter, Knut Anders Berg, gir penger til TV-aksjonen og oppfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme.

DEL

Da daglig leder Knut Anders Berg i hagesenterkjeden Knupp ble spurt av ordfører Elin Weggesrud om å starte en giverstafett til inntekt for årets TV-aksjon, sa han ja med en gang.

– Det ville vi gjerne. Det Røde Kors gjør både nasjonalt og internasjonalt, er veldig bra, sier han.

Berg vil gjerne utfordre andre bedrifter til å bli med og gi.

– Vi har noen gode venner i næringslivet i Sande. Så jeg utfordrer herved Teien sag og høvleri og Finstad gård engros, sier Berg.

LES OGSÅ (SA+): Trenger bøssebærere 

giverstafett.no

Skulle de ønske å ta stafettpinnen, forklarer TV-aksjonskoordinator Marit Bleken hvordan de gjør det:

– Da går man inn på nettsiden giverstafett.no. Der kan man registere seg, og trykke på en utfordrerknapp. Da skal det kunne rulle og gå av seg selv, forteller hun.

I år går pengene fra årets TV-aksjon til Røde Kors og ofre for nød og konflikt.

Berg synes det er fint å kunne bidra.

– Slik får vi litt blest om TV-aksjonen i næringslivet. Det er en positiv måte å vise seg fram på, sier han.

LES OGSÅ (SA+): Sunt på fritidsklubben 

Trenger bøssebærere

Bleken, som nettopp har overtatt rollen som koordinator fra Torill Ågedal, forteller at de som bidrar kan skrive ut et diplom og henge på veggen som bevis på at de har deltatt.

Det går også an å være anonym.

For dem som ønsker å gi penger utenom i bøssa, er det mulig å gå inn på nettstedet blimed.no. Her kan man også registrere seg som bøssebærer.

Det trengs fortsatt bøssebærere, og Bleken understreker at man ikke trenger å si ifra på forhånd om man vil være bøssebærer. Det er mulig å møte opp på søndag 23. oktober på på en av barneskolene, Vammen friluftsbarnehage eller Sande videregående skole.

Fordi noen opplevde å få besøk av falske bøssebærere i fjor, opplyser Bleken at man kan sjekke følgende: Bøssene er blomberte, id-merket på bøssa skal samsvare med det på jakka til bøssebæreren og bøssa har en logo.

Artikkeltags