Alle disse arrangementene avlyses eller utsettes

AVLYST ELLER UTSATT: Bildene representerer noen av arrangementene som avlyses eller utsettes som følge av korona-faren. Fra venstre med klokken: Sandetun aktivitetssenter, kulturuken "Kunst og kirke", Sanderevyens "Alt skal vekk" og SSKs turnstevne.

AVLYST ELLER UTSATT: Bildene representerer noen av arrangementene som avlyses eller utsettes som følge av korona-faren. Fra venstre med klokken: Sandetun aktivitetssenter, kulturuken "Kunst og kirke", Sanderevyens "Alt skal vekk" og SSKs turnstevne. Foto:

I løpet av torsdagen har avisen fått melding om at en rekke arrangementer må avlyses som følge av korona-faren.

DEL

Sande Menighet ved Bjørn Luksengård beklager at arrangementet ”Kunst og kirke” som skulle settes opp 15.-22. mars dessverre må avlyses.

Også arrangementet ”Familietorsdag” som skulle arrangeres i dag torsdag med småbarnssang og middag avlyses.

Når det gjelder ”Kunst og kirke”, et arrangement som Sande menighet skulle gjennomføre i samarbeid med Tunsberg bispedømme og kunstnerne Vanja Madsen og Kari Elisabeth Haug, samt musikerne Roar B. Johansen og Bjørn Luksengård, så håper Luksengård at dette kan settes opp til høsten.

Grunnet restriksjonene om ikke å samle flere enn 50 mennesker på et sted samtidig, er det kun begravelser som vil bli gjennomført i Sande kirke, men også her gjelder regelen om kun at kun 50 mennesker kan delta inne i kirken, sier Luksengård.

Strikkekafeen avlyses

I tråd med andre arrangementer som avlyses grunnet koronaviruset, vil også Strikkekafeen til Sande Bygdelag som skulle vært arrangert mandag 16. mars avlyses opplyser Karen Johanne Gjessing Karlsen i bygdelaget.

Vårbrus avlyser

Trioen Håvard Svendsrud, Arvid Engegård og Svein Haugen har sett det nødvendig å avlyse konserten på Sande gamle Prestegård som skulle vært søndag 15. mars.

Konserten utsettes i første omgang til september 2020.

Turnstevne

I Selvikhallen skulle SSKs turngruppe tatt imot 200 turnere fra Vestfold-Telemark til KM i troppsgymnastikk søndag. Også dette utgår etter anbefaling fra kommunelegen. På Facebook melder turngruppa samtidig at styret har besluttet å avlyse all trening med umiddelbar virkning og til over påske som følge av den pågående situasjonen.

Som tidligere nevnt, har Sanderevyen besluttet å utsette revyen "Alt skal vekk" til oktober.

Og Sandetun Aktivitetssenter avlyser alle arrangementer fram til påske, når det vil finne sted ny evaluering.

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags