Gå til sidens hovedinnhold

242 nominasjoner til årets bedrift – fortsatt en uke igjen

– Dette er kjempemorsomt. Veldig inspirerende både for Holmestrand næringsforening og alle de gode bedriftene der ute at dette har fenget, sier daglig leder i foreningen Line Mobråthen Rygh.

Midt på dagen onsdag var det lagt inn 242 nominasjoner til Årets bedrift i Holmestrand kommune, og fortsatt er det en drøy uke til fristen er ute, 18. desember.

Det er fem bedrifter som av en jury blir plukket ut til å være med i finalerunden, og den endelige kåringen finner sted på årsmøtet til Holmestrand næringsforening, etter at publikum har stemt fram en av de fem som vinner av årets pris – beste bedrift i Holmestrand kommune 2020.

Leder Line Mobråthen Rygh kan vise til at det så langt har fulgt mange hyggelige begrunnelser med nominasjonene. Som for eksempel:

■ «Et sted alle blir sett, uansett bakgrunn. Positiv gjeng som tar kundene mot med et stort smil, tross mye vasking og strenge restriksjoner. Setter Holmestrand på kartet med sin kunnskap». Eller denne:

■ «Skaper hyggelig stemning med sin fantastiske uteplass – hjelpsom og dyktig betjening som brenner for yrket sitt»

Og her skrytes det av flere:

■ «Synes denne bedriften er unik. Jeg kom inn dit for fem uker siden via Nav og Fønix, og den mottakelsen var spesiell og noe jeg aldri har opplevd før. De tar deg imot med åpne armer. Det er lov og gjøre feil og de syns lokalbefolkningen skal få ha arbeidsplasser i nærheten».

– Vi i næringsforeningen oppfordrer flest mulig til å benytte muligheten nå fram til 18. desember. Nominer den bedriften du mener fortjener årets pris. Dette er med å gi hele næringslivet et positivt løft ved at flest mulig blir synliggjort, sier Line Mobråthen Rygh.

Kommentarer til denne saken