Her, på Hotel Fame Residence 5* skal seniortur-deltakerne holde til disse ti oktoberdagene.

Senior-tur til Tyrkia

Frister 10 dager i oktober på dette femstjerners hotellet? Da bør du lese videre.
Herborg Bergaplass
Publisert 07.03.2012 kl. 11:34 Oppdatert 07.03.2012 kl. 11:34

Tips en venn på e-post:For femte år på rad samarbeider Sande kommune og frivillige organisasjoner om en tema-reise Syden. I fjor var seniorene på Malta, og i år går turen til Kemer i Tyrkia 4.-14. oktober. 

- I år går temaet på noe av det viktigste for oss mennesker: Engasjement og tilhørighet. Vi skal finne Møteplassene i Sande, forteller reiselederne Solveig Gammelsæter og Toril Ågedal og legger til:

- Å reise i Tyrkia i begynnelsen av oktober skulle borge for mye sol og god varme. Her kan vi slappe av på en fortausrestaurant, bade og sole oss på stranda, rusle på strandpromenaden, lese en bok etc. Virkelig nyte livet og varmen!

Det blir også muligheter for trim, utflukter, hyggelig samvær på kveldene, sang og samlinger.

Enten du har reiseerfaring eller ikke; reiselederne forsikrer at alle blir tatt godt vare på. Stokk, rullator og rullestol behøver ikke å være en hindring, men er du ikke selv hjulpen må du ha med deg en ledsager.

Kan Tyrkia-tur være noe for deg, ta kontakt med Gammelsæter på Sandetun Aktivitetsenter eller Ågedal på Frivilligsentralen. Påmeldingsfristen er 6. august.

Les mer om:  Nyheter  Nyheter 

På forsiden nå