Arr.komiteen fra v: Irene Axelsen, Christian Grimsrud, Bent Næss, Astrid Engen, Hans-Arve Næss og Ove Nøgaard. Per Bøhler var ikke tilstede da bildet ble tatt

Hagan Bluesfestival sikrer seg mot regn

Med fjorårets regnskyll friskt i minne tar arrangementskomiteen denne gangen grep for et, vi hadde nær sagt, -tørrlagt festivalområde. Denne gangen skal du få nyte både musikk og det sosiale rundt bordene uten å bli våt, det skal et 800 kvm stort festivaltelt sørge for. Blir det sol skal veggene på teltet ned.

Sande Avis på Facebook

Hans-Arve Næss viser frem noe av festivalteltet

Skolekonserten
Det blir som tidligere fri adgang til den alkoholfrie skolekonserten som starter fredag kl. 09.40 med Sande Kulturskole og Tina Lie Band som artister.  Skolekonserten arrangeres for elever fra 5. klasse og oppover.

Mye god blues
Fredag kveld og lørdag er festivaldager  hvor aldersgrensen er satt til 18 år. 
Gruppene spiller i det nyoppsatte festivalteltet som er stort nok til både scene, dansegulv og publikum.  Fra oppsatte boder vil det som tidligere bli solgt både mat og drikke.

Fredag kveld spiller Beggars Blue fra Danmark, Tina Lie Band og Dirty Deeds som anses å være landets beste AC/DC tributeband.

Lørdag er den store Bluesdagen hvor det hele blåses i gang kl. 1600 med Sande Musikkorps og Pondus. Så følger Rita Engedalen & Backbone, Beggars Blue, Erja Lyytinen Band fra Finland og Amund Maarud Band.

Transport
Det blir satt opp nattbusser lørdag fra festivalen til Svelvik og Drammen.
For øvrig vil arrangøren tilrettelegge for BluesCamp på festivalområdet.
Billetter får du kjøpt gjennom billettservice eller ved inngangen.
Så kan du forhåpentligvis sette kursen hjem kl. 0200 uten å ha blitt våt på bena.
Arrangemangskomiteen uttrykker stor glede for alle frivillige som støtter opp rundt festivalen på Klevjer og ikke minst velvillige sponsorer. Det er støttegruppene vi kan takke for at vi i det hele tatt kan få til en Bluesfestival her, sier styrets medlemmer som legger til at årets arrangement er det femte i rekken og er et samarbeidsprosjekt mellom Hagan Bluesklubb og Nordre Sande IL.